spot_img

“Boco” lenta že četrt stoletja, letos zadnjič v znani vlogi

V zadnjem tednu

Prihodnji teden se v Mariboru pričenja festival Lent, ki nudi srečevanje svetov in odkrivanje novih obzorij, festival je stičišče odprtosti in križišče radovednosti. Letošnja, že 30.-ta izvedba festivala pa bo za dolgoletnega vodjo odnosov z javnostmi v Narodnem domu, Borisa Črniča v takšni vlogi zadnja.

V Narodni dom je prišel proti koncu leta 1997 in že takoj naslednje leto bil, kot sam reče vržen v vodo pri pripravi in izvedbi festivala Lent. Za njim je ogromno pred-festivalskih, festivalskih in po-festivalskih dni in hkrati veliko neprespanih noči. Za svoje uspešno delo je pred kratkim prejel tudi prestižno nagrado PRO PR Global Awards. Le nekaj dni pred začetkom festivala Lent smo se z Borisom srečali na nabrežju reke Drave, skoraj v središču nekdanjega osrednjega festivalskega dogajanja.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel