spot_img

Obeta se prijetno glasbeno poletje

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Po več kot dveh letih zatišja na področju družabnih dejavnosti se tudi v občini Šentilj pripravljajo na pestro poletno dogajanje. V preostanku meseca junija in celoten julij bo tako pestro dogajanje v treh krajevnih skupnostih, kjer bo vsak izmed občanov, pa tudi obiskovalcev našel nekaj zase. Prvi dogodek se obeta že ob koncu šolskega leta.

Dogajanje v sklopu dogodka Kul fest bo za vse obiskovalce brezplačno. Prav tako pa bo brezplačen dogodek tudi na praznični dan, 25. junija, ko v Sloveniji praznujemo Dan državnosti.

V začetku meseca julija pa se poletno dogajanje seli tudi na Zgornjo Velko, tam bodo obiskovalci lahko spremljali folklorne skupine iz vsega sveta, saj bo geografsko gledano zasedba nastopajočih izredno pestra. Tokrat se bodo predstavili plesalci iz Argentine, Brazilije, Čila, Filipinov, ter nam bližjih destinacij Poljske in Španije.

Letno prizorišče na Zgornji Velki pa bo v soboto, 2. julija obarvano z ritmi slovenske glasbe. Izjemen ambient pod zvezdnim nebom ob poletno prijetni noči bo postregel z malo drugačno izvedbo koncerta skupine Tabu. Glasbeni večeri pa se bodo kasneje v juliju selili tudi na Brod na Muri.

Vsi dogodki, ki se bodo v prihodnjih tednih zvrstili v občini Šentilj, so razen koncerta skupine Tabu brezplačni. Lahko rečemo, da je občina z brezplačnim vstopom poskrbela za prijetna poletna darila za občane.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img