Gost Studia 1 bo dr. Anže Logar

V torek ob 20. uri vas vabimo k spremljanju posebnega intervjuja z eno najpomembnejših političnih figur v Sloveniji, dr. Anžetom Logarjem, v oddaji Gost Studia 1. V tokratni oddaji bomo raziskali njegovo izobrazbo, politično kariero in osebne interese.

Najprej se bomo dotaknili njegovega izobraževalnega ozadja, ki vključuje študij na ljubljanski ekonomski fakulteti in fakulteti za podiplomske državne in evropske študije. Razpravljali bomo o vlogi izobrazbe pri oblikovanju njegovega javnega dela.

Nadalje se bomo osredotočili na njegovo politično pot, vključno z vlogo direktorja Urada Vlade RS za komuniciranje ter njegovim delom kot poslanca in ministra za zunanje zadeve. Razpravljali bomo tudi o njegovem neuspehu na lokalnih volitvah za župana Mestne občine Ljubljana.

Nato bomo raziskali njegovo delo v mednarodni skupnosti in vlogo med predsedovanjem Slovenije Svetu Evropske unije ter njegove ukrepe za krepitev odnosov s sosednjo Hrvaško. V drugem delu oddaje se bomo posvetili osebnim interesom dr. Logarja, kot so njegova družinska zgodovina, ljubezen do športa, posebej pohodništva, in vključevanje glasbe v svoje življenje.

Končali bomo z razpravo o njegovi politični prihodnosti, vključno z morebitno ustanovitvijo nove stranke ali vodenjem stranke SDS, ter o njegovi viziji za prihodnost desne sredine v Sloveniji.

Ne zamudite tega zanimivega intervjuja, ki ga boste lahko spremljali v oddaji Gost Studia 1, torek ob 20. uri samo na NET TV.

- Oglas - spot_img

Več naših oddaj

Skip to content