Gost Studia 1 bo dr. Andrej Fištravec

Prihaja izjemna oddaja Gost Studia 1, kjer se bomo poglobili v življenje in politično pot enega najbolj izstopajočih slovenskih sociologov in politikov – Andreja Fištravca. prepoznavnim klobukom je Maribor pomiril po burnem obdobju vstaj ter s svojo izjemno karizmo postal pomemben akter tako v intelektualnih krogih kot tudi v političnem dogajanju.

Skupaj bomo raziskali njegov vzpon skozi politično prizmo, ki je zaznamovala mesto Maribor. Od diplomiranja na Fakulteti za družbene vede do voditeljstva in spornih odločitev kot župan Maribora, bomo raziskali vsako podrobnost njegovega življenja in kariere.

Ne zamudite prvega dela oddaje, kjer bomo odgovorili na ključna vprašanja njegovega zgodnjega akademsko-znanstvenega delovanja ter njegove vloge med množičnimi protesti v Mariboru. Poleg tega se bomo poglobili v njegovo sodelovanje z različnimi intelektualci in analizirali vpliv manifesta “Skupaj za Maribor” na njegovo politično pot.

V drugem delu oddaje pa nas čakajo še bolj intrigantne teme, ko bomo raziskali neuresničen potencial, kritike o vplivu stricev iz ozadja ter vlogo po njegovem umiku iz lokalne politike. Ne zamudite ekskluzivnega pogovora z Andrejem Fištravcem samo v oddaji Gost Studia 1, torek, 13. februarja 2024, ob 20. uri, le na NET TV.

- Oglas - spot_img

Več naših oddaj

Skip to content