spot_img

V domu starostnikov skupaj 55 okužb

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Iz doma dr. Jožeta Potrča Poljčane so še naprej v v primežu okužb s SarsCov-2. Na današnji dan je potrjeno okuženih 31 stanovalcev in 24 zaposlenih, trije zaposleni so v karanteni.

V Domu so organizirali sivo in rdečo cono, v celotnem Domu pa dosledno izvajajo vse ukrepe za preprečevanje okužbe z virusom SarsCov-2. Ob tem obveščajo, da je zdravstveno stanje stanovalcev in zaposlenih zadovoljivo in večjih težav ne zaznavajo.

Obiski v Domu do nadaljnjega niso mogoči, razen v nujnih primerih, o čemer se svojci dogovorijo s socialno delavko, strokovno vodjo, vodjo Službe zdravstvene nege in oskrbe, ali odgovorno medicinsko sestro.

Zaradi velikega števila okužb pri zaposlenih sicer v domu s težavo organizirajo delo, zaposleni v Službi zdravstvene nege in oskrbe delajo v 12 urnih izmenah. Sorodnike in prijatelje stanovalcev zato prosijo za razumevanje in potrpljenje in upajo, da se bo situacija kmalu izboljšala.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img