Vpostavitev urbanega medgeneracijskega parka

V občini Poljčane so v zaključku vzpostavitve urbanega medgeneracijskega parka pri Glasbeni šoli. Projekt je sicer izvajalo podjetje KRT Gradbeništvo iz Slovenske Bistrice in ga zgradilo za nekaj več kot 223 tisoč evrov.

Prejšnja finančna perspektiva je predvidela veliko sredstev za gradnjo kolesarskih povezav, a v Poljčanah niso uspeli pridobiti sofinancerskih sredstev za gradnjo kolesarskih poti. Zakaj je temu tako?

Poljčanska občina ima sicer v sklopu novega vodstva smele načrte v zvezi z umestitvijo vsebin dodane vrednosti. Po zagotovilih županje bi želeli nadaljevati s postopki, glede odkupa nekdanje kino dvorane in ureditev dotrajanih oz. propadajočih stavb, ki kazijo podobo občine. Ideja pa gre tudi v smeri vzpostavitve koloparka oz. pump tracka.

V prihodnje tako želijo slediti številnim okoliškim občinam pri izvajanju participativnega proračuna, v katerega bi bili s svojimi predlogi vključeni vsi občani in občanke.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content