spot_img

Občani so tekli za dober namen

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V Poljčanah so že drugo leto zapored tekli za dober namen, letos so zbirali sredstva za 8 letnega Luko Brajliha in 2,5 letno Lano Bračič, ki zaradi svoje narave bolezni potrebujeta izredno finančno obremenljive specialistične obravnave.

Gre za enega izmed prvih večjih dogodkov brez kakršnih koli epidemičnih omejitev, zato je bil utrip še toliko boljši. Skupna imenovalca vsega pa sta dobrodelnost in medgeneracijsko druženje ob športnem udejstvovanju. Ni pa to edini tovrstni projekt organizatorja maratonov Bogomirja Dolenca.

Občinski praznik v Poljčanah praznujejo 2. junija. Gre za počastitev obletnice vožnje  prvega vlaka skozi Poljčane na relaciji Dunaj- Trst 2. junija leta 1846.  Vsako leto občinski praznik obeležujejo z večdnevnim kulturno- razvedrilnim programom.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img