spot_img

Bodo županove predvolilne zaveze uresničene?

V zadnjem tednu

Mestna občina Maribor si je v začetku županovanja Saše Arsenoviča zadala cilj, za čim bolj uravnotežen razvoj vseh mestnih četrti in krajevnih skupnosti. Po več kot treh letih mandata smo župana povprašali, kako ocenjuje investicije v posmaeznih predelih občine.

Kljub številnim obiskom mestnih četrti in krajevnih skupnosti in še več obljubam, pa veliko do sedaj ni bilo izpolnjenih. Bilo bi nepravično, če bi dejali, da se ni naredilo nič, vendar po drugi strani opozicija opozarja na popolno nezmožnost svojih predlogov, moti pa jih tudi investicijska centralizacija mesta.

Na občini odgovarjajo, da si želijo po vzoru Urbanega centra Tezno, s podobno logiko slediti tudi v ostale lokalne entitete v mestu. Koliko pa je to sploh realno?

Širša javnost v večini županu ne nasprotuje pri načrtovanju projektov, a se velikokrat pojavljajo očitki o preambicioznih ciljih, ki so finančno za mariborsko občino praktično neuresničljivi.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Nova prometna ureditev pri šoli

Mestna občina Maribor je skladno s smernicami za izboljšanje prometne varnosti otrok pred Osnovno šolo Rada Robiča Limbuš uredila posebno...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel