spot_img

Skozi naselje s 113 kilometri na uro

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Policisti PPP Maribor so včeraj, okrog 13.ure, z radarskim merilnikom hitrosti na Pobrežju v Mariboru izmerili hitrost vozniku osebnega avtomobila. Voznik je tam, kjer je vožnja omejena na 50 km/h, vozil s hitrostjo 113 km/h. Za takšno prekoračitev hitrosti je predpisana globa 1.200 evrov in stranska sankcija 18 kazenskih točk. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Policisti kontinuirano ves čas izvajamo nadzor cestnega prometa in pozornost usmerjamo zlasti v najhujše kršitelje cestno prometnih predpisov. Meritve hitrosti z radarskimi sistemi izvajamo na cestah, kjer policisti in javnost redno zaznavamo prekoračitve hitrosti in tam, kjer se zgodi največ prometnih nesreč z najhujšimi posledicami. S takšnimi oblikami nadzora bomo nadaljevali, zato ni odveč poziv vsem voznikom, da hitrost vožnje prilagodijo stanju ceste in prometnim razmeram, vozijo vozila strpno in previdno, ob tem pa spoštujejo cestno prometne predpise,” so še zapisali mariborski policisti.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img