Podražitve vode niso potrdili

Ljudje dobivajo vodo še po azbestnih ceveh, kako naj jim obrazložimo povišanje cen vode za vsaj štiri evre mesečno, je na seji izpostavil Dejan Tramšek, ki je izpostavil tudi povečanje obsega denarja za stroške dela z milijona na 1,5 milijona evrov. Ob tem pa predlagal, da bi se Videmčani povezali s Kidričevim in slovenjebistriškim komunalnim podjetjem, kjer plačujejo 31 centov manj po kubičnem metru vode.

Bolj usklajeni so pri načrtovanju večnamenske dvorane, saj je občina Videm edina podravska občina, ki takšnega objekta še nima.

in čeprav si želijo veliko takšnih objektov je problem v finančnih sredstvih, saj brez sofinancerskih deležev države in Evrope si tako velike investicije ne morejo privoščiti.

Velike ambicije pa imajo tudi v turizmu, kjer se močno povezujejo s haloškimi občinami.

Obenem pa sodelujejo s številnimi eminentnimi destinacijami, ki jih obdajajo.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:18

Kdaj bo končno obnovljena državna cesta v Malečniku?

Na zadnji seji Mestnega sveta je mestni svetnik iz vrst Nove Slovenije Zdravko Luketič podal vprašanje v zvezi z državno cesto v Malečniku. Gre...

Več podobnih novic

Skip to content