spot_img

Goričko pretresel umor

V zadnjem tednu

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota na območju Policijske postaje Gornji Petrovci preiskujejo sum uboja, ki se je zgodil v soboto proti večeru. Po dosedanjih informacijah naj bi moški vzel življenje svoji izvenzakonski partnerki. Osumljenemu so odvzeli prostost in ga pridržali, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Policiste so o tem, da je na območju Policijske postaje Gornji Petrovci oseba umrla nasilne smrti, obvestili v soboto malo po 18. uri. O dejanju so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika in okrožnega državnega tožilca, ki sta prišla na kraj dogodka.

Stekli so ogled kraja kaznivega dejanja in intenzivno zbiranje obvestil. Po prvem opravljenem preverjanju policija osumljenega še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja, so navedli.

Po pisanju Vestnika je 46-letni moški v Peskovcih ubil svojo zunajzakonsko partnerko.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:32

Praznik srca med vinogradi in srčnih ljudi

V Svečini živijo vinorodniška imena. Tam je doma srce med vinogradi in tam živijo ljudje, ki so ponosni na...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel