spot_img

Župan MO Maribor sprejel državne prvake NK Maribor

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič je v družbi podžupana dr. Sama Petra Medveda v Hiši Stare trte včeraj sprejel slovenske nogometne prvake.

»Dosegli ste izjemen uspeh, ki je dvignil in povezal ves Maribor ter znova dokazali, da ste daleč najuspešnejši nogometni klub v Sloveniji,« je župan uvodoma nagovoril rekorderje po naslovih državnega prvaka in jim še enkrat čestital za osvojeni 16. naslov. »Na vaše dosežke smo izjemno ponosni in vam tudi v prihodnje želimo veliko uspeha, ne le na domačih tleh, tudi na evropski ravni,« je poudaril podžupan in dodal, da s tekmovanji na evropski ravni pridobiva celotna skupnost.


Klub z največ trofejami v državi je z redno udeležbo v mednarodnih tekmovanjih tudi velik promotor mesta Maribor in je trenutno v zaključnem delu priprav na sezono 2022/23. Športni direktor NK Maribor Marko Šuler je ob sprejemu izpostavil: »Prejšnjo sezono smo oddelali povsem v slogu Maribora. Vmes smo preživeli marsikaj, prestali različne izzive in na koncu pripeljali trofejo, kjer mora biti. Nagrada za storjeno pa hkrati pomeni za nas nov izziv, naprej gremo z dodatnim motivom. Čutimo podporo mesta, še posebej v tem obdobju, ko se začenja tekmovanje za evropske pokale in verjamemo, da bomo skupaj imeli dovolj razlogov za zadovoljstvo.«

Ekipa je doživela nekaj sprememb, a je že sestavljena in pripravljena na novo evropsko pot, ki jo začenja s kvalifikacijami za Ligo prvakov že v sredo, 6. julija, z dvobojem v Ljudskem vrtu
proti prvaku Belorusije.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Do tega trenutka le malo odločitev za oddajo stanovanja državi

Stanovanjski sklad RS se je v okviru javnega najema stanovanj, pri katerem na trgu najema stanovanja in jih oddaja...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img