spot_img

Zavod Rast Ruše pripravlja tečaj uporabe pametnih naprav za starejše

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Zavod RAST Ruše v jeseni pripravlja certificiran tečaj uporabe pametnih naprav, ki je pogoj za pridobitev digitalnega bona za upokojence.

Pred kratkim se je v Zavodu RAST Ruše zaključila 20-urna delavnica, na kateri so se starejši urili v uporabi pametnih telefonov in drugih pametnih naprav, se spoznali z različnimi, uporabnimi aplikacijami in se seznanili, kako varno uporabljati internet in spletne storitve.

Ker je delavnica bila izjemno dobro sprejeta in obiskana, v jesenskih mesecih načrtujejo še certificirano delavnico oziroma izobraževanje, ki je pogoj za pridobitev digitalnega bona za starejše od 55 let.

Digitalni bon ’22 je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave, ki ga lahko unovčite za nakup računalniške opreme. Namen digitalnega bona je spodbujanje digitalne vključenosti.

Za točen termin izvedbe izobraževanja spremljajte njihovo spletno in Facebook stran.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img