Zaradi del na dveh odsekih primorske avtoceste trenutno prihaja do zastojev, kar povzroča podaljšanje časa potovanja za 20 do 30 minut. Na štajerski avtocesti pred Blagovico v smeri Maribora je zaradi preusmeritve prometa na regionalno cesto zastoj, pri čemer zamuda trenutno znaša 30 minut, kot kažejo podatki prometnoinformacijskega centra za državne ceste.

Na primorski avtocesti pred Brezovico proti Ljubljani se oblikuje zastoj dolžine šest kilometrov. V okolici priključka Brezovica bo danes do 15. ure ter v nedeljo med 8. in 15. uro zaradi del zaprt en vozni pas.

Na odseku med Postojno in Razdrtim v smeri Kopra je trenutno zastoj dolg šest kilometrov. Zaradi del na tem odseku bo v nedeljo do 20. ure zaprt vozni pas.

Na štajerski avtocesti pred Blagovico proti Mariboru se oblikuje zastoj dolžine treh kilometrov. Zaradi del bosta do ponedeljka do 6. ure zaprta uvoza obeh smeri na priključku Trojane, promet pa je preusmerjen na regionalno cesto. Poleg tega bo en vozni pas do 22. ure zaprt med Šentjakobom in Zadobrovo proti Ljubljani, kot še sporočajo iz prometnoinformacijskega centra.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here