Zamude z izplačili so preteklost

Pomanjkanje državnih sredstev za obvezne naloge je tema, ki se v Mariboru vleče že nekaj let. V času draginje in visoke inflacije pa se je zaradi neizpolnjevanja zakonskih nalog mestna občina znašla v likvidnostnih težavah. Po besedah župana Saše Arsenoviča pa se v zadnjem času finančno stanje občine, zaradi prejemanja državnega sofinanciranja izboljšuje.

Eden izmed projektov, ki je zaradi pomanjkanja državnega sofinanciranja dolgo visel v zraku je gradnja ogrevalne atletske dvorane na Poljanah. Gradbena dela so bila v času OFEMA ustavljena, sedaj pa se nemoteno nadaljujejo. Kdaj pa bi naj bila končana?

Mestna občina Maribor je bila v času organizacije OFEM s strani združenja Evropskih olimpijskih komitejev pozvana, da bi v prihodnosti v mestu organizirali evropsko prvenstvo v atletiki. Kaj pa si lahko Maribor od tega obeta?

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:02:16

Vnovič brez kompromisa

Med predlaganimi ukrepi interventnega zakona v zdravstvu, ki se nanašajo na delodajalce, je vključeno podaljšanje obdobja, v katerem delodajalec nosi stroške nadomestila za čas...

Več podobnih novic

Skip to content