spot_img

Začetek gradnje Kompetenčnega centra Breg

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Majšperk je s Cestnim podjetjem Ptuj d.d. podpisala pogodbo za gradnjo Kompetenčnega centra Breg. V sklopu del bo zgrajena nova umetnostna galerija, prostori za muzejsko dejavnost , društva in medgeneracijsko druženje ter podjetniški inkubator. Obnovljen bo tudi Muzej volne in gobelinov.

S tem bo občina pridobila nove moderne prostore za izražanje kulturne dejavnosti umetnikov, prostore za društva ter pisarne za pomoč pri zagonu novih podjetij v kraju.  Skupaj z obnovo fasade Muzeja bomo uredili celotno podobo ob vstopu v naselje Breg in industrijsko cono.

Naložba je v celoti vredna nekaj več kot 1,6 milijona evrov. Občina Majšperk si zato prizadeva pridobiti določena sofinancerska sredstva za lažjo izpeljavo projekta.

Izvajalec Cestno podjetje Ptuj bo dela pričel izvajati po 15. avgustu 2022 in jih dokončal predvidoma do konca leta 2023.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img