spot_img

Začenja se že 23. Letni oder

V zadnjem tednu

V butičnem kamnitem amfiteatru pod Pohorjem se drevi začenja 23. Letni oder Ruše 2022, ki predstavlja enkratno zmes zabave in kulture v kombinaciji z naravo. Tradicionalni dogodek, ki v poletnem času, na edinstveno prizorišče v Ruše, privabi mnoge obiskovalce od blizu in daleč, bo trajal vse do 21. avgusta.

Letos so organizatorji v primerjavi z lanskim koronskim letom, povečali število vstopnic in se bo tako lahko dnevno zabavalo več kot tisoč obiskovalcev. Organizatorji so pripravili tudi razgiban brezplačen spremljevalni program s predstavami za otroke.

Festival bo ponovno potekal v tradicionalni dolžini desetih dni na romantičnem amfiteatru v objemu Pohorja pod zvezdami. Posledično so organizatorji poskrbeli tudi za primer slabega vremena.

S festivalom, ki se bo zaključil 21. avgusta z nastopom Kvatropircev, ohranjajo dolgoletno tradicijo kulturnega ustvarjanja na tem mestu. Pestro bo tudi na Dravi, kjer bo potekal spust z različnimi plovili.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Dizelsko gorivo in kurilno olje 8 centov cenejša

Najvišji dovoljeni drobnoprodajni ceni dizla in 95-oktanskega neosvinčenega motornega bencina (NMB-95) izven avtocestnega križa bosta v naslednjem 14-dnevnem obdobju,...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel