Za smrt 27-letne državljanke Srbije pridržali njenega 20-letnega partnerja

0
139

Policija preiskuje smrt 27-letne državljanke Srbije, truplo so včeraj našli v stanovanju v Mariboru, reševalci pa naj bi ugotovili, da je umrla nasilne smrti. Policija je na kraju dogodka odvzela prostost 20-letnemu državljanu Slovenije, šlo naj bi za žrtvinega partnerja.

Policija je bila okrog druge ure včeraj popoldan obveščena o tem, da so v stanovanje v Mariboru napoteni reševalci, saj naj bi bila tam poškodovana ženska. Kmalu so na operativno-komunikacijski center policije prejeli klic moškega, da naj bi reševalci na kraju ugotovili, da je ženska umrla nasilne smrti.

Policisti so ob prihodu na kraj dogodka ugotovili, da je preminula 27-letna državljanka Srbije, in odvzeli prostost 20-letnemu državljanu Slovenije. Po doslej zbranih informacijah sta oba bivala na območju Maribora in sta bila domnevno krajši čas v partnerskem odnosu, so zapisali na policiji.

Policija je tako žrtev kot njenega domnevnega morilca že obravnavala

Predstavnica za odnose z javnostmi PU Maribor Anita Kovačič Čelofiga je v izjavi za medije v Mariboru dodatno povedala, da je policija oba, tako osumljenega kot preminulo, v preteklosti že obravnavala.

O dogodku so obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika, ki je prevzel ogled kraja domnevnega kaznivega dejanja, in dežurno državno tožilko.

»V tem trenutku še potekajo intenzivne aktivnosti za razjasnitev okoliščin tega kaznivega dejanja, poteka ogled kraja dejanja in druge preiskovalne aktivnosti, zato bomo dodatne informacije posredovali v prihodnjih dneh,« so še sporočili iz PU Maribor.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here