Visoka kazen navijačem vijoličastih

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je po zaostalih tekmah 3. kroga Prve lige Telemach, ki so jih prestavili zaradi poplav v državi, izrekel največjo kazen Mariboru. Štajerski klub mora zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev plačati 2500 evrov.

Jeglič je kazen dosodil zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, večkratnega žaljivega skandiranja, metanja petard, uničenja stolov, ki so jih metali tudi na igrišče.

Mura bo v blagajno NZS nakazala 1400 evrov, prav tako zaradi nešportnega in neprimernega vedenja njenih podpornikov. Ti so večkrat žaljivo skandirali, izobesili transparent z žaljivo vsebino in prižigali bakle.

David De Senna Fernandes Sualehe, igralec ljubljanske Olimpije, pa je zaradi izključitve, posledica preostre igre, dobil prepoved igranja na dveh tekmah.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content