spot_img

Velik interes za poletna letovanja

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Bliža se konec šolskega leta, kar mnogi staršem povzroča skrbi, kako čez počitnice zagotoviti varstvo. V območnem združenju Rdečega križa so že pričeli zbirati prijave za letovanje v Punat.

Polna cena letovanja otrok v mladinskem počitniškem domu Frankopan v Punatu je lani znaša 449,30 €. V primeru, da zdravnik za otroka napiše zdravstveno napotitev na letovanje, pa je plačilo starša med 0,00 in največ 171,60 €

Z letovanji pričnejo 23. junija. Vse do 22. avgusta bodo vsakih 10 dni na letovanje poslali več kot 400 otrok. Da bi se otroci po dveh letih koronakrize vnovič povezali pozivajo vrtce, da program letovanja uvrstijo v letni načrt svojih zaposlenih. Navkljub umiritvi epidemiološke situacija, pa so pripravljeni tudi na morebitni nov val.

Za 24-urno zdravstveno varstvo otrok na letovanju skrbi zdravstvena ekipa, ki je prisotna v vsaki izmeni zdravnik pediater, dve medicinski sestri in dva pomočnika zdravstvene ekipe, ki bo otrokom v primeru težav nudila vse potrebno. Vse dodatne informacije lahko poiščete na njihovi spletni strani, kjer tudi že objavljena prijavnica.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img