spot_img

Festivalsko obarvana pomlad na Ptuju

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ptuj je staro mesto novih doživetij. Grad nad mestom, najstarejša vinska klet in pestra festivalska ponudba so stalnica poletnega repertoarja, ki polni ptujske ulice. V soboto so festivalsko dogajanje odprli s festivalom Salon Sauvignon, a pri tem se ne bodo ustavili. Maja še pripravljajo veliko dogodkov, ki bodo dodatno oplemenitile ptujsko turistično ponudbo.

Čez vso poletje bodo poleg koncertov in kulturnega progama ptujske ulice preplavile tudi kulinarične specialitete. Poleg kulturnih in kulinaričnih presežkov, pa bodo letos v sredini junija gostili tudi Dirko po Sloveniji, tradicionalno pa se bo 18.junija zgodil še poli maraton. Podroben razpored dogodkov si lahko ogledate na spletni strani Zavoda za turizem Ptuj.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img