spot_img

V vrtcu v Ceršaku bo dovolj prostora za vse otroke

V zadnjem tednu

Zaradi povečanega vpisa otrok v vrtec Ceršak so svetniki na zadnji seji Občinskega sveta Občine Šentilj sprejeli sklep, da bo Občina Šentilj v prihodnje dolgoročno reševala prostorsko stisko na način, da bo Ceršak dobil nov vrtec, kratkoročno pa na način, da bodo v prehodnem obdobju poiskali dodatne prostore za otroke.

Na Občini Šentilj so bili s to problematiko seznanjeni že v preteklem letu, ko so se na občino in na župana obrnili starši otrok iz Ceršaka. Na takratnem sestanku je bilo dogovorjeno, da bo občina počakala do konca uradnega vpisa otrok v vrtec. Župan mag. Štefan Žvab se je nato sestal tako s starši kot z vodstvom Osnovne šole Rudolfa Maistra Šentilj.

Na skupnem sestanku, ki je potekal v ponedeljek, 21. 3. 2022, v prostorih KS Ceršak, je bil dosežen dogovor, da bo v prihodnjem šolskem letu poskrbljeno za vse otroke, ki bodo želeli obiskovati vrtec v Ceršaku. Za ta namen se bo v prostorih podružnične šole v Ceršaku preuredil en oddelek, s tem pa se povečala kapaciteta možnih vpisov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel