spot_img

V petek pričetek letošnjega “lentanja”

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Do pričetka letošnjega Festivala Lent nas loči le še nekaj dni. Tudi leto organizatorji napovedujejo ogromno dogajanja in energije ter veliko sonca. Festival Lent bo tako v petek, 24. junija že tridesetič oživil mariborsko mestno jedro z glasbo, kulturo in smehom.

Trideseta izdaja festivala se bo odvijala na 26 prizoriščih po celotnem mestu. Tudi letošnji dogodki pa bodo namenjeni prav vsem obiskovalkam in obiskovalecm, od najmlajših do nastarejših, pa vse do najuzahtevnejših.

Lani je festival zaradi epidemije covida-19 potekal le na manjših prizoriščih z omejenim obiskom. Kljub temu ga je po ocenah organizatorjev obiskalo okoli 110.000 ljudi. A kljub temu, da letos epidemičnih ukrepov ni, organizacija samega festivala ni bila bistveno lažja.

Direktor Narodnega doma Maribor Vladimir Rukavina je ob današnjem svečanem podpisu pogodb s pokrovitelji letošnjega festivala v Minoritski cerkvi na Vojašniškem trgu dejal, da imajo z Mestno občino Maribor isti cilj – Maribor razvijati v mesto, kjer bo lepo živeti in katerega bo vredno obiskati.

Letošnji Festival Lent pa uvaja spremembo pri nakupu vstopnic. Do zdaj so morali kupci, četudi so vstopnice kupili preko spleta, po njih fizično priti na informacijsko točko. Zdaj lahko z vstopnicami, kupljenimi prek spleta, pridete neposredno na dogodek. Vstopnic pa ni treba niti natisniti, dovolj je le, da jih pokažete na svoji mobilni napravi.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img