spot_img

V domu Svete Agate želijo zagotoviti dnevno varstvo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Dom Svete Agate je na svoje prve stanovalce čakal nekaj časa. čeprav je bila obnova zaključne ža marca 2020 je vmes posegla epidemija. No po letu in pol čakanja, sedaj v njem že bivajo stanovalci.

Nekaj postelj še bodo zasedli, a polne zasedenosti 70-ihsob ne morejo zapolniti zaradi varnostnih ukrepov. Čeprav jih je a čakalni listi še nekaj, bodo prednost dali tistim, ki bi se morali vseliti že decembra.

V okviru nove enote doma za starostnikov Lenart, je predvideno tudi dnevno varstvo za starejše, pa tudi najmlajše. A zaradi ukrepov in nedokončanih del le-tega še niso vzpostavili.

Z aktivnostmi za vzpostavitev dnevnega varstva bi začeli predvidoma konec marca, zanimanje pa je že sedaj precejšnje. Prostore namenjene dnevnemu varstvu so gradili sistematično, da jih lahko prilagajajo potrebam po vrsti dnevnega varstva.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img