spot_img

Išče se oskrbnik Ruške koče

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ruška koča ali Tinetov dom pri Arehu je med planinci in hribolazci dobro znana postojanka, kjer se že več kot stoletje pohodniki radi ustavijo. Ti pričakujejo, da se bodo tukaj dobro okrepčali in si pred nadaljevanjem poti nekoliko odpočili. Tisti, ki Ruško kočo redno obiskujejo bodo ob prihodnjem obisku naleteli na novega gostitelja, saj Planinsko društvo Ruše za Ruško kočo išče novega oskrbnika.

Če ste kdaj sanjali o delovnem okolju, kjer ste nenehno v stiku z naravo in planinci, potem imate zdaj idealno priložnost. Dosedanji oskrbnik najstarejše slovenske planinske koče na Pohorju po 35 letih namreč odhaja v zaslužen pokoj, v Planinskem društvu Ruše pa zato iščejo novega sodelavca. Iščejo poštenega in pridnega najemnika, ki bo z veseljem skrbel za kočo in njene goste.

Med vsemi prijavljenimi kandidati bodo v Planinskem društvu Ruše izbrali tri najprimernejše, ki jih bodo povabili tudi na osebni razgovor. Da ne bi bilo potrebno postopka kmalu ponavljati in da bi se gostje lahko navadili na novega oskrbnika, si z novim najemnikom želijo dolgoročnega sodelovanja.

Predmet najema je sicer Ruška koča s kuhinjo, jedilnico ter sobami za planince, ob tem pa tudi še novejša Čandrova koča. Koča s pripadajočo opremo je v dobrem stanju in omogoča takojšnje obratovanje.

Poklic oskrbnika planinske koče je poseben poklic, ki omogoča nenehen stik z naravo in planinci. Tako kot vsak drug poklic prinaša svoje prednosti in koristi.

Vsi, ki vas zanima vodenje Ruške koče, lahko podrobnejše informacije in razpisne pogoje najdete na spletnih straneh Planinskega društva Ruše ter Planinske zveze Slovenije.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

00:04:58

Spremenjene navade za boljšo hrano

V tokratni rubriki Regionalna preskrba smo raziskovali spremembe potrošniških navad in drugačen njihov odnos do hrane. Nakupovanje hrane je...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img