spot_img

Tri milijone evrov za zapiranje odlagališča Gajke

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Mestna občina Ptuj se je odločila, da bi v naslednjih treh letih zaprla sicer že več let neaktivno odlagališče Cero Gajke. Zaprtje bo zahtevalo precejšen finančni vložek, ocena je tri milijone evrov.

Kako bodo na Mestni občini Ptuj financirali dela v Cero Gajke zaenkrat še nimajo točnega odgovora. Trenutno je v proračunskem skladu, ki je del proračuna Mestne občine Ptuj, 587.000 evrov, zbranih s sredstvi finančnega jamstva, kar bi po oceni občinarjev moralo zadostovati za začetek postopkov.

Na ptujski občini ob tem dodajajo, da glede na to, da bo postopek zapiranja odlagališča trajal najmanj tri leta, se bodo sredstva zagotavljala skladno z dinamiko aktivnosti, ki pa je trenutno še ni mogoče določiti, ne po časovnem ne po finančnem okviru. Tudi virov sredstev trenutno še ne moremo opredeliti, saj jih je več: nepovratna sredstva, krediti in podobno, lahko pa tudi občinski proračun.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Do tega trenutka le malo odločitev za oddajo stanovanja državi

Stanovanjski sklad RS se je v okviru javnega najema stanovanj, pri katerem na trgu najema stanovanja in jih oddaja...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img