spot_img

Stranka Naša dežela bo imela sedež v Mariboru

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Stranka Naša dežela bo na prihajajočih parlamentarnih volitvah nastopila samostojno, je danes ob odprtju strankarske pisarne v Mariboru ponovila predsednica Aleksandra Pivec. Ob tem je še poudarila, da imajo drugačen vrednostni sistem in drugačen odnos do ključnih programskih izhodišč, zato tudi ne bodo del nikakršnih predvolilnih povezovanj.

Mestni odbor Maribor stranke Naša Dežela je otvoril nove poslovne prostore stranke na Partizanski cesti v Mariboru. Na uradni otvoritvi so sodelovali predsednica stranke dr. Aleksandra Pivec, predsednik mariborskega mestnega odbora Danilo Burnač in eden izmed vidnejših predstavnikov opozicije mestnega sveta Miha Recek.

Konkretni cilji stranke so usmerjeni predvsem v zniževanje vpliva centralizacije v državi, zato si prizadevajo za preselitev sedežev določenih pristojnih institucij izven meja prestolnice Ljubljane.

Po besedah predsednice Pivčeve si ne želijo, da bi postali t.i. politična muha enodnevnica, zato so že začeli z ustanavljanjem mestnih odborov po različnih koncih Slovenije, vse v želji po čim boljšem rezultatu na prihajajočih parlamentarnih volitvah.
Stranka Naša dežela bi naj po zagotovilih vodstva stranke stremela k ti.i politični sredini, zato se pred volitvami ne nagiba na nobenega izmed političnih polov.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

00:04:58

Spremenjene navade za boljšo hrano

V tokratni rubriki Regionalna preskrba smo raziskovali spremembe potrošniških navad in drugačen njihov odnos do hrane. Nakupovanje hrane je...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img