Ste videli prometno nesrečo?

0
600
Slika je simbolična

Naša gledalka se je na uredništvo NET TV obrnila v želji, da bi ji pomagali poiskati neodgovornega storilca prometne nesreče. Sporočilo objavljamo v celoti:

“Včeraj (v petek op.a.) okrog 20.15 se je na Fali, relacija MB- Dravograd zgodila prometna nesreča s pobegom. Voznik sivega avtomobila ,z MB registracijo je z avtomobilom udaril mladoletnega otroka( 15 let). Fant je nato padel v jarek, voznik pa je odpeljal ,brez da bi sploh zaviral,kaj šele da bi pogledal v kakšnem stanju je fant. Zaradi lažjih poškodb odpeljan v UKC MB,kjer je ostal na opazovanju. Avtomobil je bil poškodovan, zlomljeno ima tudi luč. Posredovala je PP Ruše. Pišem vam v upanju da objavite članek, da bi morda lažje našli povzročitelja prometne nesreče. Fant je naš sorodnik, zaradi mladoletnosti pa ne bi želeli dati njegovih osebnih podatkov. Že v naprej se vam zahvaljujemo za vašo pomoč.”

Vse bi karkoli vedeli vljudno naprošamo, da se zglasite na policijski postaji Ruše, ali pokličete telefonsko številko 113 ali 02/450 20 30.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here