V Rušah bo znova zaživelo drsališče

Po treh letih bo v mesecu decembru znova zaživelo Veliko ruško drsališče v Športnem parku Ruše. Otvoritev drsališča je predvidena za soboto, 3. decembra 2022, ob 18. uri, ko bo potekala prireditev Disko drsanje s KURS-om. Drsanje pa bo na ta dan brezplačno za vse obiskovalce.

Drsališče v Rušah bo eno izmed večjih drsališč v tem delu Slovenije. Ledena površina v velikosti 800 kvadratnih metrov bo omogočila drsanje kar 230 obiskovalcem. Drsališče bo odprto do 15. januarja 2023.

Na drsališču pa so v mesecu decembru predvidene tudi druge prireditve, kot so koncerti, predstave za otroke, prihod Božička in razne animacije.

Otroci do 6. leta starosti bodo tudi tokrat lahko drsali brezplačno. Mladi, dijaki, študenti in upokojenci bodo za vstopnico odšteli 3 eur, odrasli 4 eur. Drsanje pa bo za vse uporabnike kartice Šport Ruše cenejše.

Na drsališču bo na voljo tudi izposoja drsalno učnih pripomočkov in čelade. Možna bo tudi izposoja drsalk, ob stalni gostinski ponudbi Športnega parka Ruše, bazena, wellnesa, fitnesa in kegljišča.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content