spot_img

Stavijo na druženje in turizem

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Cerkvenjak ves čas skrbi za objekte, ki so prvenstveno namenjeni kulturi. Letos so modernizirali notranjost dvorane, s katero so želeli dvigniti prepoznavnost kulturne dediščine v sodelovanju z različnimi projektnimi partnerji.

Z investicijo so želeli osvežiti dvorano in oder ter s tem urediti sodobnejši prireditveni prostor za medgeneracijska druženja. V avli Vlada Tuška sta dve novi in veliki sliki Iva Lorenčiča, na katerih je upodobil dve izjemni gledališki predstavi, ki so jih v preteklosti izvedli člani in članice Kulturnega društva Cerkvenjak in na katero so vsi občani posebej ponosni.

Z društvi složno sodelujejo in skrbijo za razvoj družabnega življenja v občini. Poleg družabnega življenja pa širijo tudi turistično ponudbo. Čeprav se mnoge manjše občine soočajo s težavo namestitev, imajo v Cerkvenjaku poskrbljeno za spalne kapacitete. Tudi turistične bone je pri njih koristilo, kar nekaj Slovencev.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img