spot_img

Štajerska avtocesta terjala hud davek

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Današnjo prometno nesrečo na štajerski avtocesti je povzročil 78-letni voznik z območja Murske Sobote, ki je peljal po avtocesti v napačno smer. Ob tem je trčil v osebni avtomobil 63-letnega državljana Avstrije. Oba voznika sta na kraju umrla, je povedal pomočnik vodje specializirane enote avtocestne policije Maribor Štefan Kocet.

Policisti so bili o prometni nesreči, ki se je zgodila med počivališčem Dobrenje in Šentiljem, obveščeni malo pred 10. uro.

Po doslej zbranih informacijah je 78-letni voznik z območja Murske Sobote peljal iz smeri Avstrije proti Mariboru.

Med vožnjo po avtocesti v napačno smer je oplazil osebni avtomobil, drugi pa se mu je izognil in zapeljal izven vozišča.

Z vožnjo je 78-letnik kljub temu nadaljeval in trčil v osebni avtomobil 63-letnega državljana Avstrije. V njegovo vozilo je nato še trčil voznik osebnega avtomobila z dvema državljanoma Hrvaške. Voznik z območja Murske Sobote in državljan Avstrije sta na kraju izgubila življenje, je v današnji izjavi za medije povedal Kocet.

Državljana Hrvaške sta bila lažje telesno poškodovana in sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v Univerzitetni klinični center Maribor.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo prometne nesreče. Ob tem naprošajo vse, ki so bili očividci prometne nesreče, da pokličejo policiste na interventno številko 113.

Štajerska avtocesta je bila zaradi nesreče več ur zaprta in promet preusmerjen na regionalno cesto.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img