spot_img

Srečali so se 50 let po koncu osnovne šole

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V najvišje ležečem kraju Slovenskih goric, na Zgornji Velki so se zbrali nekdanji šolarji, ki so pred točno 50 leti zaključili tamkajšnjo podružnično osnovno šolo. Dogodka se je udeležil tudi šentiljski podžupan Vladimir Maher, ki je hkrati tudi eden izmed organizatorjev dogodka. Slednjega so popestrili številni razvedrilni in glasbeni vložki.

V podružnici OŠ Sladki Vrh na Zgornji Velki se je zbrala generacija, ki je šolanje zaključila pred natanko 50 leti. Vlado Maher, takratni šolar, danes opravlja vlogo podžupana šentiljske občine. Je pa eden izmed bolj zaslužnih za izpeljavo današnjega druženja.
Profesor športne vzgoje Miroslav Rožič je svoje nekdanje učence presenetil s fotografijami, ki so nastale od leta 1972 dalje.

Šola je marsikomu danes trn v peti, a če ne drugega se je po tolikšem času primerno zbrati in podeliti med seboj spomine iz mladosti, kar pa je pri današnjih generacijah bolj izjema kot pravilo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img