spot_img

Skoraj milijon evrov za spečo lepotico

V zadnjem tednu

Reka Drava ima potencial ki daje neštete možnosti, kar je mednarodno partnerstvo 10 Lokalnih akcijskih skupin prepoznalo.

Razvijali so nove pristope, nove produkte in novo ponudbo na in ob reki Dravi, jo postavili ob bok drugim vodnim površinam, ki so trenutno bolj prepoznavne, in hkrati poskrbeli, da narava ne bo obremenjena, kar nam omogočajo izkušnje drugih.

Reka Drava ima čudovite naravne danosti, bogato biotsko pestrost tako živalskih kot rastlinskih vrst.

Rezultati ki so jih izpostavili so priprava e-vodnika z zgodovinskim pregledom dogajanja ob in na reki Dravi (splavarjenje, rancarija, glažutarstvo, izpiranje zlata,..), nadgradnja spletne strani Drava festival, prevodi spletne strani v angleški, nemški in hrvaški jezik in ostalo. Ob skupnih ciljih, pa so zasledovali tudi individualne cilje.

Reka Drava, ki se vije skozi 4 države je bila pripoznana kot potencial ki kar kliče po povezovanju, združevanju različnih akterjev, kriči po odkrivanju skritih kotičkov, naravnih lepot, novo odkritih aktivnosti, ki jih je moč smiselno vključiti v različne oblike ponudbe.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Dizelsko gorivo in kurilno olje 8 centov cenejša

Najvišji dovoljeni drobnoprodajni ceni dizla in 95-oktanskega neosvinčenega motornega bencina (NMB-95) izven avtocestnega križa bosta v naslednjem 14-dnevnem obdobju,...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel