spot_img

Se direktorju maje stolček?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Direktor Športnih objektov Maribor, Tadej Mežnar, naj bi po prehodu novega športnega zavoda pod Javni holding Maribor po poročanju časnika večer ostal brez službe. Nadzorni svet je na današnji seji izglasoval, da bo v naslednjih tednih objavil razpis za novega direktorja.

Spomnimo, da so Mežnerja že od začetka spremljali številni konflikti z zaposlenimi, kot tudi mestnimi svetniki.

Kot je za časnik Večer poudaril predsednik nadzornega sveta Matjaž Štandeker bodo razpis objavili zaradi preoblikovanja podjetja in predvidenega povečanega obsega dela, do katerega bo prišlo s prenosom koncesije za upravljanje pohorskih žičnic in smučišč iz Marproma na Šport Maribor. Prav zaradi slednjega, naj bi neuradno na to funkcijo ciljal zdajšnji direktor Marproma Bernard Majhenič. Slednji pa zadeve za zdaj še ne komentira.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img