spot_img

Prenovljena šola v Slivnici do konca letošnjega leta

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Hoče – Slivnica je sredi februarja z izvajalcem GIC Gradnje podpisala pogodbo za projekt dozidave in rekonstrukcije OŠ Franca Lešnika-Vuka v Slivnici.

Predvidena je delna prenova obstoječe šole ter dozidava na južni strani objekta. V obstoječem delu šole ostaja trenutna ureditev, prostor obstoječe učilnice za likovno vzgojo v pritličju pa bo namenjen povečanju jedilnice. Ob
njem je predvidena nova horizontalna komunikacija do prostorov v dozidavi, kjer so umeščene likovna učilnica s kabinetom in prostor za hišnika v pritličju ter učilnici za tuj jezik v nadstropju. Reorganizira se tudi del namenjen knjižnici in sicer tako, da se pridobi prostor za kabinet.

Vrednost omenjenega projekta z DDV je dobrih 950.000 evrov, izvajalec pa mora z deli zaključiti do 31.12.2022.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img