spot_img

Policisti PU Maribor obravnavali kaznivo dejanje tatvine orodja

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Policisti Policijske uprave Maribor so v zadnjem dnevu obravnavali 11 kaznivih dejanj, med njimi tudi tatvino orodja.

V noči s petka na soboto, 29. januar 2022, je neznani storilec na Koresovi ulici v Mariboru vlomil v sedem kontejnerjev. Iz njih je odtujil več kosov električnega in akumulatorskega orodja. Materialna škoda znaša okoli 22.000 evrov.

Obravnavali še 10 kaznivih dejanj

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 293 telefonskih klicev, od tega je bilo 99 interventnih. V tem času so policisti Policijske uprave Maribor obravnavali 11 kaznivih dejanj, 18 prometnih nesreč z materialno škodo, 2 prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami, 7 povoženj divjadi, 2 zasega vozila, 19 prijav kršitev javnega reda in miru, 3 požare in 2 nedovoljena prehoda državne meje.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img