spot_img

Po Ptujski v napačno smer, tragedijo so preprečili policisti

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Policisti PPP Maribor so včeraj k sreči še pravočasno ustavili voznika, ki je po Ptujski cesti peljal v nasprotno smer. 63-letnemu vozniku iz okolice Ptuja je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja (po 113.a čl. Zakona o prekrških). Sledi obdolžilni predlog zaradi kršitve 38. člena Zakona o pravilih cestnega prometa.

V kombiju prevažal tujce

Policisti PP Ormož so včeraj dopoldne obravnavali dva tujca; državljan Alžirije in Maroka sta zaprosila za mednarodno zaščito, odpeljana sta bila v azilni dom. Policisti PP Gorišnica pa so včeraj dopoldne zaradi suma, da se v vozilu prevažajo ilegalni prebežniki, ustavili kombi avstrijskih registrskih označb.

Pri pregledu vozila, v katerem sta bila voznik in sopotnik, sicer državljana Italije, so v tovornem delu našli šest tujcev. Državljani Indije so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. Vozniku in sopotniku je bilo odrejeno pridržanje – po vseh zbranih obvestilih ter dokazih, bosta s kazensko ovadbo privedena k dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Do tega trenutka le malo odločitev za oddajo stanovanja državi

Stanovanjski sklad RS se je v okviru javnega najema stanovanj, pri katerem na trgu najema stanovanja in jih oddaja...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img