spot_img

Po osmih letih se bo možno namočiti v srednjem bazenu kopališča Pristana

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na tradicionalni novinarski konferenci, ki jo Mestna občina Maribor organizira pred sejami Mestnega sveta, je župan Saša Arsenovič predstavil kako potekajo nekateri za mesto pomembni projekti. Kot je povedal, bodo Mariborčani lahko končno zaplavali v prenovljenem srednjem bazenu kopališča Pristan, blizu uresničitve pa naj bi bili tudi napovedani energetski vavčerji.

Marec in april bosta drugačna in bosta prinesla veliko dobrega, napoveduje župan Arsenoviča. Nekateri projekti se zaključujejo, drugi prehajajo v fazo uresničevanja na terenu. Eden tistih projektov, ki je v zadnjih letih poskrbel za marsikatero privzdignjeno obrv je projekt rekonstrukcije srednjega bazena v Pristanu. Ta naj bi bil končno pri koncu. Nadaljujeta se tudi projekta urejanja območja Ljudskega vrta in Lenta.

Kot smo že poročali pa se je zapletlo pri projektu brvi čez Dravo pri Starem mostu. Občina namreč s ponudbami za izvedbo projekta ni bila zadovoljna. Nadaljuje se tudi projekt športnega vrtca.

Toda številne Mariborčane bolj kot omenjeni projekti zanima, kako bo občina pomagala pri plačilu visokih stroškov ogrevanja, ki so presenetili konec lanskega leta. Energetski vavčerji so po besedah Saše Arsenoviča vse bližje.

Končni znesek, ki bi ga lahko prejeli upravičenci sicer še ni določen, Arsenovič je namignil, da bi lahko bil tudi višji od predvidenih 15 evrov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img