OŠ Mladika bogatejša za nova igrala

0
380

Osnovna šola Mladika na Ptuju je od danes naprej bogatejša za novo pridobitev. Na šolskem dvorišču so uradno otvorili nova igrala, ki se jih učenke in učenci izjemno razveselili. Nova igrala na šolskem dvorišču so odlična pridobitev za vse šolarje, a vendar gre za začetek pridobivanja večje igralne površine, ki ji bo moč v prihodnje ostala igrala še dodajati.

Na dvorišču Osnovne šole Mladika so danes namenu predali nova otroška igrala. Ravnatelj Bogomir Širovnik se je donatorjem zahvalil in izrazil veselje, da se zavedajo, kako pomembna je igra za zdrav razvoj otrok. Igrala je najstarejši ptujski šoli doniralo podjetje Campus Sava Ptuj. V kulturnem programu so z glasbo in plesom otvoritev igral pospremili učenci šole.

Sicer pa so na Osnovni šoli Mladiki v zadnjih 2 letih potekala različna investicijska dela. Najprej je bila stavba deležna energetske sanacije. V zadnjem času so spremenili tudi način ogrevanja, sedaj se Osnovna šola Mladika ogreva preko toplotne črpalke in dogrevanja z zemeljskim plinom. V letošnjem letu pa si na šoli želijo nove fasade, ne sicer zaradi energetske sanacije temveč samo »lepotnega popravka«.

Napiši komnetar

Please enter your comment!
Please enter your name here