Ob bogatem prazničnem dogajanju sta se predstavila tudi državna prvaka

0
388

V Kungoti se je z razstavo pirhov in velikim koncertom Kungoške pleh muzike začelo pestro praznično dogajanje. V preteklih dveh letih, dogodkov zaradi strogih epidemioloških omejitev niso mogli izpeljati. Zato se nadejajo boljših časov in brezskrbnega druženja vseh generacij, kjer nikoli ne manjka dobre žlahtne kapljice in presežkov lokalne kulinarične ponudbe.

V prostorih dvorane občine Kungota je med velikonočnimi prazniki potekala dobrodelna razstava, kjer so se predstavili različni ustvarjalci prazničnih vsebin.

Po dveh epidemskih letih se je predstavila tudi Kungoška Pleh muzika, ki je večer popestrila v dvorani Osnovne šole Kungota.

Jaka Bračko je bil v prejšnjih letih že državni prvak v svojih starostnih kategorijah, s soplesalko in Nejo Omerzu skupaj plešeta že dobro leto. Ob preteklem državnem naslovu mladinskih prvakov v standardu pa si želita odmevnega dosežka tudi na mednarodni ravni.

Prireditev je predstavljala zgolj uvod v pestro prireditveno in razvedrilno dogajanje v občini Kungota, kjer bodo v prihodnjih mesecih želeli na vsak način nadoknaditi zamujene priložnosti druženja.

Napiši komnetar

Please enter your comment!
Please enter your name here