spot_img

Novi cestni odseki ob koncu mandata

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V občinski proračun za leto 2022 so v občini Rače Fram umestili tudi rekonstrukcijo cest, v ta namen so nedolgo nazaj podpisali tudi pogodbo z izvajalcem del, ki bo Cestno podjetje Ptuj.

Dela na šestih odsekih občinskih cest se bodo pričela kmalu, večje zamude pri sami izvedbi del pa župan ne pričakuje, kljub trenutnemu stanju na trgu gradbeništva. V zadnjih letih se opaža povečan trend preseljevanja v manjše občine. To opažajo tudi v občini Rače-Fram, kjer so odprti za zasebne investicije za gradnje stanovanjskih enot.

Trend priseljevanja v manjše občine in s tem večanje števila prebivalcev pa s seboj prinese tudi vpliv na ostalo občinsko infrastrukturo. Občinski svetniki občine Rače-Fram so konec meseca maja sprejeli rebalans proračuna, ki za letošnje leto predvideva nekaj več kot 9 mio prihodkov, skoraj 12 mio odhodkov, od tega kar 5.397.000 eur namenjenih za investicije.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img