spot_img

Kakšna je prometna varnost na Ptuju?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ptujska prometna statistika postaja vse bolj zaskrbljujoča. Razlog za to pa tudi veliko alkoholiziranih udeležencev v prometu, ki prevečkrat stopijo na plin. Za lansko leto je prometna statistika slabša, kot je bila leta 2020, a v primerjavi s prejšnjimi leti vseeno boljša. Predvsem ranljivi so pešci in vozniki enoslednih vozil.

Vozniki e-skirojev so omejeni tudi s površinami, saj ni dovoljeno, da vozijo po pločnikih ali kar po cestišču. Da bi zagotovili čim bolj varne razmere na cestišču so konec maja izvajali nadzor na podravskih cestah.

Najhitrejši med kršitelji so v naselju hitrost prekoračili za skoraj dvakrat več kot je dovoljeno. Da bi omejili objestnost voznikov pa bodo sodelovali v novi preventivni akciji.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img