spot_img

Napoved pestrega kadrovanja ob začetku priprav

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

NK Maribor je z današnjim dnem začel pet tedenske priprave na nadaljevanje sezone v Prvi ligi Telemach. Za razliko od premora nogometašev in strokovnega vodstva so v pisarnah Ljudskega vrta opravili ogromno dela, predvsem kar se tiče kadrovanja in sestavljanja igralskega kadra za naslov prvaka. Po zagotovilih športnega direktorja Marka Šulerja je tik pred uradno potrditvijo en odhod, v igri pa dve novi okrepitvi v obrambnem in veznem delu moštva.

Nogometaši Maribora začenjajo priprave na spomladanski del prvenstva, kjer bodo branili t.i. jesenski naslov prvaka. Plan priprav je že od konca jesenskega tekmovalnega dela pripravljen, ključni del priprav bo že tradicionalno potekal v turškem Beleku, Mariborčani pa so že razkrili tudi vse nasprotnike na pripravljalnih tekmah, to so avstrijski LASK, Voždovac, Levski Sofia in srbski velikan Crvena zvezda

Trener Mariborčanov Karanović je kar sam razkril, da se je med premorom okrepil strokovni kader z novima dvema sodelavcema, eden bo prevzel mesto pomočnika trenerja, drugi pa bo skrbel za analizo tekem.

Maribor si je pred sezono od Sežanskega Tabora spododil Antoina Makoumbouja, katerega so vijoličasti že odkupili. Z dobrimi igrami si je priigral vpoklic v državno repprezentanco Konga. Robert Voloder je prav tako odkupljen od Kolna, a trenutno ni del ekipe, saj je v zaključnih pogajanjih za prestop v tujino in bo klubu prinesel veliko finančno injekcijo.

Veliko večji finančni zalogaj bo zadržati Marka Alvirja, ki je posojen s strani češkega velikana Viktorie Plzen in predvsem Ognjena Mudrinskega, ki se je izkazal za zadetek v polno in je trenutno prvi strelec moštva.

Športni direktor Šuler je še poudaril, da sta trenutni prioriteti na področju kadrovanja usmerjeni v dve poziciji, zamenjava Voloderja na položaju centralnega branilca in okrepitev v ofenzivnem delu vezne linije, predvsem z vidika možnega odhoda Jana Repasa.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Zadnje novice

Po hitri cesti v napačno smer, povzročil nesrečo in pobegnil

Včeraj, okoli 14. ure je 25-letni voznik osebnega avtomobila vozil po hitri cesti H2 v napačni smeri oz. po...

VAŠ GLAS

Boste zaradi podražitev prisiljeni v dodatno varčevanje?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img