spot_img

Etažni lastniki Kardeljeve ceste 68-82 razmišljajo o tožbi proti Mestni občini Maribor

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Agenda mariborske občine stremi v smeri po vzpostavitvi čim več urbanih centroc po mestnih četrteh in krajevnih skupnostih. Do sedaj so bili najbolj konkretni na Teznu in v Malečniku, ki bi naj že drugo leto dobila nove medgeneracijske prostore za druženje krajanov. Tudi Novi vasi pa je bilo v sklopu lanskega obiska županove ekipe obljubljeno nekaj podobnega.

Govora je namreč o fitnesu na prostem na lokaciji Trga Dušana Kvedra, ki so ga izglasovali občani. A po več kot pol leta, se na tem področju ni zgodilo ničesar. V drugi največji mestni četrti po številu prebivalcev pa si želijo tudi ureditve dotrajane cestne infrastrukture.

Predsednik MČ Nova vas Vinko Virtnik je ob tem izrazil tudi veliko nezadovoljstvo nad delovanjem nekdanjih vodstvenih garnitur Mestne občine Maribor. Očita jim predvsem indiferentnost do vlaganja občinskega denarja v periferijo. Ne zahtevajo namreč luksuza, le dostojno urejeno osnovno infrastrukturo.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Američani prepoznali potencial Pirana

Ameriška televizijska mreža CNN je med najlepša mesta v Evropi uvrstila tudi Piran. Pri tem je na svoji spletni...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img