Letos z Brnika največ letalskih povezav

Danes se začenja poletna sezona na brniškem letališču, ki bo letos pestrejša kot kdajkoli prej. Mrežo letov bo zagotavljalo rekordnih 22 rednih letalskih prevoznikov, ki bodo ponujali 25 letalskih povezav po Evropi in širše. Poleg tega bo na voljo bogata ponudba čarterskih letov na 57 destinacij.

Na Brnik se po zimskem premoru vračajo povezave Finnaira v Helsinke, Aegean Airlines v Atene in Transavie na pariški Orly. Nekateri prevozniki bodo letenje okrepili: Lufthansa bo povečala število letov v München, Air Montenegro bo letel v Podgorico tudi v poletnih mesecih, pogostejši bodo leti Air Serbie v Beograd in Transavie France na letališče Orly v Parizu. Okrepili se bodo tudi leti British Airways na London Heathrow in Brussels Airlines v Bruselj, pa tudi leti Wizz Aira v Skopje.

Vzpostavljene bodo tudi tri nove povezave: Airbaltic bo letel v Rigo, Norwegian v Koebenhavn in Iberia v Madrid.

Turistične agencije napovedujejo pestro ponudbo čarterskih letov na 57 destinacij. Med najbolj priljubljenimi bodo destinacije na grških otokih, v Egiptu, Tuniziji, Turčiji, Španiji in Franciji.

Tako bodo na Brniku v poletnih mesecih ponujali:

  • 22 rednih letalskih prevoznikov
  • 25 letalskih povezav
  • 57 čarterskih destinacij
  • Nove povezave: Airbaltic (Riga), Norwegian (Koebenhavn), Iberia (Madrid)
    Okrepljene povezave: Lufthansa (München), Air Montenegro (Podgorica), Air Serbia (Beograd), Transavia France (Pariz Orly), British Airways (London Heathrow), Brussels Airlines (Bruselj), Wizz Air (Skopje)

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content