spot_img

Izgradnja kanalizacije teče po terminskem planu

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

MO Ptuj je s podpisom pogodbe z izvajalci Komunalnim podjetjem Ptuj, Javnimi službami Ptuj in podjetjem Štraf 24. novembra 2020 pričela z izgradnjo 32,07 km novih kanalizacijskih vodov v vrednosti 9,3 MIO EUR brez DDV. V projektu Odvajanje in čiščenje odpadne vode v porečju Drave – Mestna občina Ptuj znaša vrednost sofinancerskega dela EU iz sredstev Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020 in Ministrstva za okolje in prostor 6.5 MIO EUR, lastna sredstva Mestne občine Ptuj znašajo 2,9 MIO EUR.

Na območju investicije se bo izvedlo skupaj 698 priključkov na javno kanalizacijsko omrežje s približno 1.909 (populacijskih enot). Predvidena je izgradnja skupaj 32,07 kilometra kanalizacijskega omrežja ter 16 črpališč.

Realizacija projekta v začetku aprila je slabih 70 %, kar pomeni, da dela tečejo po terminskem planu, izvajalec zastojev in večjih težav na terenu nima.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Investicije dražje, roki izvedbe pa daljše

Gradbena dela na objektih in infrastrukturi, ki se izvajajo na območju Mestne občine Ptuj so ocenjena na 23, 5...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img