spot_img

Energija plus znova dviga ceno električne energije. Kakšna bo nova cena?

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Odjemalci električne energije pri Energiji Plus so danes v svoje poštne nabiralnike prejeli obvestilo, da se cene električne energije s 1.6.2022 znova dvigujejo. Kot so zapisali v obvestilu so zaradi trenutnih geopolitičnih razmer cene energentov nepredvidljive, zato so bili primorani dvigniti cene električne energije.

Nove cene električne energije za odjemalce, ki so denimo vključeni v paket Osnovna oskrba II bodo tako od 1.6.2022 po tarifi VT znašale 0,18665 €/kWh (z DDV), v tarifi MT bo cena 0,11889 €/kWh (z DDV), cena za tarifo ET bo po novem 0,17941 €/kWh (z DDV). Omenjene spremembe cen se nanašajo zgolj na ceno električne energije. S 1.7.2022 se spreminjajo tudi Pavšalni stroški poslovanja, ki bodo po novem znašali 2,03 € na merilno mesto na mesec.

Iz Energije Plus ob tem odjemalce seznanjajo, da imajo le ti zaradi spremembe cen pravico, da brez obveznosti in odpovednega roka odstopijo od pogodbe o dobavi v roku enega meseca po začetku veljave spremenjenih cen. V tem primeru Energija plus pogodbene kazni ne bo zaračunala.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img