spot_img

Dobrodelna kolesarska karavana se je ustavila v Kungoti

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Dobrodelno okoli Slovenije je kolesarska vožnja Damija Zupija. V 5 dnevih se s kolesom prevozi traso okoli celotne Slovenije v razdalji nekaj več kot 1.225 km. Vožnja je sestavljena iz 5 etap. V ta namen so jim občani Kungote pripravili topel sprejem z lokalnimi dobrotami.

Trasa vožnje v 2022 je ostala enaka kot v preteklosti. Edina sprememba letos je bila, da se kolesarska vožnja ni odvijala nepretrgoma – torej tudi ponoči, temveč samo tekom dneva, v 5. zaporednih etapah.

Druga etapa poteka iz Portoroža preko Črnega kala pa vse do Soče, kjer prenočijo in zjutraj nadaljujejo s tretjo etapo. Na krajšem postanku med Spodnjo in Zgornjo Kungoto so občani z navdušenjem pozdravili kolesarje, med njimi je bil tudi tamkajšnji podžupan Rudi Matjašič.

Kolesarji so v dveh skupinah v teh dneh prevozili več kot 1200 kilometrov. A vendar ni šlo samo za kolesarsko preizkušnjo, ampak tudi za dobrodelnost.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img