spot_img

Bliža se sanacija objekta pri ŠD Rogoznica

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

V ptujski četrtni skupnosti Rogoznica so pri tamkajšnjem športnem društvu ob navzočnosti županje Nuške Gajšek odkrili temeljni kamen za začetek sanacije pripadajočega objekta ob nogometnem igrišču. Za lokalno okolje ta investicija pomeni veliko pridobitev, saj so nanjo po besedah predsednika društva Petra Polanca čakali več kot 20 let. V nadaljevanju pa si želijo tudi dodatnih vlaganj v okolico Športnega društva v Rogoznici.

Vodstvo mestne občine Ptuj, ne čelu z županjo Nuško Gajšek, predsednik ŠD Rogoznica Peter Polanec in direktor podjetja MOGG Projekti so odkrili temeljni kamen za sanacijo športnega objekt v Rogoznici.

Za potrebe delovanja Športnega društva Rogoznica in društev Mestni občini Ptuj bodo v sklopu investicije, za katero so v proračunu namenili 290.000,00 evrov, izgradili prizidek in uredili stari objekt ŠD Rogoznica.

Izvajalec del bo podjetje MOGG Projekti, katerega direktor Uroš Černivec zagotavlja, da do podražitev gradbeno- inštalacijskih del ne bo prišlo. Gradbeništvo se sicer sooča z velikanskimi problemi na področju draženja gradbenih materialov, a vseeno se v podjetju MOGG projekti nadejajo izvedbe investicije po začrtanem planu.

V športnem društvu bodo torej po več kot 20 letih prizadevanj dobili sodobno urejen pripadajoč objekt, v prihodnje pa si želijo še sanacije dotrajane nogometne zelenice in izgradnje dodatnega pomožnega igrišča.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img