spot_img

Artkamp vabi v zeleno naročje parka

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ob pričetku letošnjega Festivala Lent se pričenja tudi dogajanje v Mestnem parku, gre za Art kamp, ki je dnevni program Festivala Lent in v zelenem naročju razvaja s kulturo, z umetnostjo, znanostjo, s športom, z rekreacijo in zabavo.

V Mestnem parku bo tako že petnajsto leto zapored poskrbljeno za celodnevno dogajanje od 9. do 21. ure za najmlajše in tudi tiste, ki to več niso. Tam se bo zvrstilo 1031 dogodkov različnih vsebin – delavnic, odrskih nastopov in vsega drugega.

Na koncu promenade pa po besedah producentke, srčika dogajanja v Mestnem parku, oder Triglav.

Letos je v Artkampu 365 mentorjev ter 22 prostovoljcev. Artkamp pa s svojimi aktivnostmi ne bo zaključil ob koncu letošnjega Festivala Lent. Dogajanje v mestnem parku se bo nadaljevalo vse do 4. septembra.

Artkamp pa je eden prvih in tudi največjih Zero Waste festivalov in to že tretje leto.  Ta naziv želijo ohraniti tudi v prihodnje, so namreč zeleni festival, delujejo zeleno saj sproti skrbijo za to, da je park čist. Današnje dopoldne v Artkampu pa je pokazatelj tega, da pregovor, da prvi dan festivala Lent vedno dežuje ne drži več.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Do tega trenutka le malo odločitev za oddajo stanovanja državi

Stanovanjski sklad RS se je v okviru javnega najema stanovanj, pri katerem na trgu najema stanovanja in jih oddaja...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img